Revival of the blog!

31. mai 2013

Med andre ord eksamenstid.

Det er ikke et ukjent fenomen at når eksamenstiden kommer, velger mange å prokastinere helt til det blir livsviktig å øve for å få ståkarakter.
Da mange ofte gjør ting som å vaske, bake, trene etc i stedet for å pugge (altså ting som har en viss verdi), så velger jeg å begynne å blogge igjen fordi jeg har en forferdelig aversjon mot de overnevnte.

Her er vi altså igjen. Nå kommer jeg sikkert til å bruke kvelden på å bli flink i html igjen (malen nå er bare so last year), skrive om ingenting (hittil mission accomplished) og snuse mitt siste lager før eksamen (hei mor).

Med andre ord veldig produktivt med tanke på at eksamen er om ganske kort tid. Jeg gjør generelt ingenting fornuftig for tiden. Bruker dagene på å glede meg sinnsykt til å gå på LSE neste år, noe som er ganske ironisk da jeg må ha en viss karakter på eksamen for å komme inn. Jeg tenker masse på hvordan vi skal organisere flytteprosessen ut fra leiligheten, da alle møblene skal til forskjellige folk som ikke har fått leilighetene sine før vi drar. Gleder meg som et barn til sommeren.

I det hele tatt gleder jeg meg så utrolig mye til 21. juni, da er jeg endelig ferdig med videregående in France. Samtidig gleder jeg meg ikke i det hele tatt, det blir så merkelig å dra herfra.

Nå har jeg ikke flere ord igjen. Må seriøst bli flinkere i norsk igjen.

Kanskje au revoir.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar